Deschiși la distracție ZILNIC între 10:00 și 22:00!

SPAȚIU DE JOACĂ PENTRU COPII ISTEȚI

Loc de joacă educativ cu un concept unic și inovator pentru ca aceștia să poată face mișcare într-un mod sănătos și își poată dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele într-un spațiu de joacă de peste 1200mp.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

*Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

De ce noi?

Despre spațiile Kaboom

Avem grijă de copii tăi

Loc dedicat copiilor

Creat special pentru copii, acestia pot face mișcare într-un mod sănătos și își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele exact așa cum le place lor – prin joacă și experiențe noi.

Având peste 1200 de metri pătrați de distracție pentru ei, copiii se vor îmbarca într-o călătorie de neuitat în lumea KABOOM, și vor pleca cu zâmbetul pe buze și multe de povestit!

Un loc unde cei mici pot crește

Copii se dezvoltă cel mai mult prin activități creative. Folosește-tede spațiul de joacă Kaboom pentru a crește abilitatea cognitivă a copilului tău.

  • 1200mp de spațiu
  • Loc protejat
  • Spații creative
  • Loc pentru aniversări și sărbători

Întrebări frecvente

Fiecare zonă este dedicată unei anumite grupe de vârstă și poate avea o vârstă minimă impusă pentru a garanta siguranța utilizării. De exemplu, zona de Soft Play este dedicată bebelușilor până în trei ani, iar trambulinele pot fi utlizate de copii cu o vârstă de minimum trei ani.

Nu, WAIVER-ul trebuie completat o singură dată pentru fiecare jucător (pentru minori, acesta va fi completat de către un tutore).

Da, spațiul nostru de joacă include și un restaurant cu un meniu diversificat, special conceput pentru copii, dar care oferă și opțiuni pentru părinți. Pentru a afla mai multe detalii vizitați pagina noastră de restaurant.

Accesul este condiționat de achizițonarea de tokens pentru fiecare jucător. Minorii au dreptul la un singur însoțior. Însotițorii extra trebuie să achiziționeze un pachet de tokens.

Unitățile token rămân pe card și pot fi utilizate ulterior.

Unitățile token nu se pot împărți între mai mulți indivizi. Pachetul este individual și asigură accesul unei singure persoane.

Nu, biletele se pot achiziționa din locație fără programare prealabilă. Înainte de a ne vizita vă recomandăm să verificați programul nostru de funcționare din zona de contact, pentru a vă asigura că locația este deschisă. 

Locația este deschisă zilnic între orele 10:00-22:00.

*de sărbători și în timpul petrecerilor private programul poate suferi modificări!

Tortul poate fi adus și servit doar de către persoanele care au achiziționat un pachet pentru petrecere. Orice alt pachet de acces nu permite aducerea în incinta locației a unor astfel de alimente.

Vino la Kaboom Kids World

Dezvoltă-ți copilul într-un mediu creativ și dedicat creșterii.